Fredag 6. maj 2011 23:00
Elektronisk Institut: STUF + DJ BES + KEEN & ØRUM
Info
 
Billeder
   

Overblik
Tilføjet: 9. april 2011
(2.211 dage)
Senest redigeret: 12. april 2011
(2.208 dage)
Tilmeldte brugere: 3
(0,05% af alle)
Billeder: 0
(0 billedserier)
Indlæg i Forum: 7
(0,00 pr. dag)
[Vis tråd]
Tilmeldte brugere
Freaky G [Visionary Shamanic]
Frugthat
Keen (Philbert)
Område: Østjylland
Spillested:
Diskotek 80'eren
Nygade 27-29
8600 Silkeborg
http://www.80eren.dk/
Start tidspunkt: Fredag 6. maj 2011 23:00
Slut tidspunkt: Lørdag 7. maj 2011 05:00
Genrer: House - Deep, Progressive, Tech
Techno - Minimal
Trance - Progressive
Forsalg / dør: - Ikke angivet - / 50 DKK
Aldersgrænse: 18 år
Tilføjet af: Keen (Philbert)
Info
Efter en herlig åbningsfest med Flip og pr0fane, afholder vi endnu et klub arrangement i Silkeborg. Lineup er tæt på at være bekræftet, hvor vi følger stilen fra sidst og går fra deep og tech house over rører lidt i noget der nærmer sig progressive trance. Elektronisk Institut er stolte af at kunne præsentere:

STUF
Silkeborgs lokale helt kræver ikke den store introduktion. Med residency på flere diskoteker, og et navn der forbindes med kvalitet, alsidighed og næse for at sætte gulvet i gang, har STUF været en fast del af mange menneskers bytur, især i Østjylland, gennem mange år.
STUF spiller i dag mest i Århus, men der bliver stadig tid til at spille kræs til øregangene i andre byer, inklusiv hjembyen.
STUF har spillet alle steder der er værd at nævne i det Midt- og Østjydske, og ikke nok med det, så vandt han Malibu’s DJ konkurrence om at spille til en stor fest i New York sidste år. Vi kan til denne aften præsentere STUF’s fortolkning af et elektronisk DJ set:

http://soundcloud.com/STUF

DJ BES
Bes har DJ’et siden 1998, og har huseret inden for den tech’ede og progressive del psytrance miljøet både herhjemme og i udlandet, hvor han har DJ’et og spillet live med sine egne produktioner i projektet Tribalistic Society.
Samtidig har han haft en kærlighed til techno og minimal, hvilket de senere år har resulteret i hans projekt DJ Bes, som har flere udgivelser bag sig på MikelaBella, WestOne Recs og Unt Recs.
Udover projekterne Tribalistic Society og DJ Bes, har han også projektet Deepaa sammen med en kammerat, som har deres første udgivelse lige på trapperne.
Han er label DJ for MikelaBella Records, hvor han også er A&R, og han vil denne aften præsentere os for et af hans DJ sets:

http://soundcloud.com/djbes

Med resident support fra:
Keen (Elektronisk Institut, Monoque/Keen & Volt/Philbert)
Ørum (Elektronisk Institut)

Mon ikke der er voldsomt billig sprut før midnat også denne gang.

Login
E-mail:
Password:
Gem login
© 2004-2017 Electrobeat.dk